آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان
مدیر کل دامپزشکی گلستان از آماده باش 60 اکیپ در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گلستان دکتر کاووسی اظهار داشت به منظور کنترل بهداشتی فرآوردههای خام دامی در مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان، 60 اکیپ بازرسی ثابت و سیار بهداشتی دامپزشکی با به کار گیری نزدیک به ۱۲۰ نفر از ناظرین بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری در سطح استان گلستان فعالیت خواهند بود.
مدیرکل دامپزشکی استان گلستان گفت: اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ایام ماه مبارک رمضان در استان گلستان توسط اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی برای نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی از تاریخ ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ لغایت ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ به اجرا گذاشته خواهد شد.
وی ادامه داد: در این طرح کلیه مراکز تولید، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، سردخانههای مربوطه، کشتارگاههای دام و طیور و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی مورد بازرسی و نظارت قرار می گیرند.کاووسی افزود: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، به همه شهروندان توصیه میشود فرآوردههای خام دامی را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: به همه مردم توصیه میشود از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی در ادامه عنوان داشت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اداره کل دامپزشکی استان گلستان با شماره تماس چهار رقمی ۱۵۱۲ آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شهروندان محترم می باشد.
نظر دهید