• 1402/02/16 - 11:07
  • تعداد بازدید : 1076
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه های بهداشتی معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان گلستان در مورد بیماری تب کریمه کنگو

با شروع فصل گرما خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو در کمین قرار می گیرد

راه های اصلی انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو1-گزش توسط کنه یا له کردن آن2- تماس مستقیم با خون و بافتهای دام آلوده حین ذبح دام(گوسفند .گاو و...) 3-تماس مستقیم با خون و ترشحات بیمار بستری در بیمارستان. علائم بیماری:
1-تب ناگهانی 2-درد عضلانی 3-سردرد 4-وجود خونریزی از اعضای بدن.
*راه های پیشگیری از بیماری
1-خودداری ازخریدگوشت فاقد مهر دامپزشکی. 2-بهتر است گوشت تازه به مدت 24 ساعت و سایر امعا واحشا (دل وجگر و...)به مدت 48 ساعت در دمای یخچال (8 تا2 درجه )نگهداری شود.3-خوداری از ذبح دام در منزل یا معابر.4-استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت و دل وجگر.5-ستفاده از وسایل ایمنی فردی مثل کلاه .عینک. ماسک .روپوش .چکمه .در موقع تماس با دام و ذبح دام .6-تعویض لباس پس از تماس با دام وبعد از خروج محل نگهداری دام.7-سمپاشی بر علیه کنه در مناطق روستایی.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اصلی,همایش,اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان گرگان,اخبار شهرستان گنبد کاووس,اخبار شهرستان ترکمن,اخبار شهرستان بندرگز,اخبار شهرستان کردکوی,اخبار شهرستان آق قلا,اخبار شهرستان علی آباد کتول,اخبار شهرستان رامیان,اخبار شهرستان آزادشهر,اخبار شهرستان گمیشان,اخبار شهرستان کلاله,اخبار شهرستان گالیکش,اخبار شهرستان مینودشت,اخبار شهرستان مراوه تپه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 301072
کلمات کلیدی
adminadmin روابط عمومی

adminadmin روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه