ارتقاء سلامت عرضه مواد خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان گرگان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گرگان ،گشت های مشترک تعزیرات حکومتی ، مرکز بهداشت با محوریت دامپزشکی از مراکز عرضه مواد خام دامی و رستوران های گرگان همچنان ادامه دارد.
هدف از اجرای این طرح ارتقاء سلامت مواد خام دامی قابل عرضه در مراکز عرضه و نظارت بهداشتی بر رستوران ها و مراکز تهیه غذا در شهر گرگان بوده و این طرح با قوت تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
شایان ذکر است ضبط و معدومسازی حدود ۳۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز و سفید فاسد توسط اکیپ مشترک دامپزشکی تعزیرات و بهداشت طی بازدید مشترک ایام نوروز انجام شد.
نظر دهید