• 1403/04/23 - 12:21
  • تعداد بازدید : 839
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در گلستان اعلام شد؛

آماده باش اکیپهای نظارت بهداشتی وشرعی دامپزشکی به مناسبت ایام تاسوعا وعاشورا

۷۷ گروه دامپزشکی برای تامین امنیت غذایی عزاداران حسینی در تاسوعا و عاشورای حسینی آماده باش هستند.

️ اداره کل دامپزشکی استان گلستان ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدا...الحسین علیه السلام، نسبت به ذبح دام در معابر عمومی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی هــشـدار داد.
️ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گلستان در این خصوص اظهار داشت: با توجه به سنت ذبح دام از سوی هیئت های عزاداری و برخی از شهروندان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی و انجام قربانی برای اطعام عزاداران در مساجد و تکایا، ضروری است عزاداران از هرگونه کشتار دام در معابر عمومی خودداری نمایند.

️ دکتر محسن عبدالوند ضمن بر شمردن مخاطرات ذبح دام خارج از کشتارگاه، با اشاره به پیش‌بینی تمهیدات لازم برای کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دام و فعال بودن کشتارگاه های دام در ایام مذکور، خاطرنشان ساخت: طی روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، اکیپ‌های بهداشتی دامپزشکی به تعداد ۷۷ اکیپ شامل؛ ۶۱ اکیپ سیار و ۱۶ اکیپ ثابت؛ متشکل از ۴۶ دامپزشک، ۵۰ کارشناس بازرسی گوشت و ۱۶ ناظر شرعی در سطح تمامی شبکه های دامپزشکی شهرستان‌ها به حالت آماده باش و فعال بوده و سامانه ۱۵۱۲ آماده پاسخ گویی به سئوال ها، ابهام ها و رسیدگی به گزارش های مردمی می باشد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اصلی,همایش,اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان گرگان,اخبار شهرستان گنبد کاووس,اخبار شهرستان ترکمن,اخبار شهرستان بندرگز,اخبار شهرستان کردکوی,اخبار شهرستان آق قلا,اخبار شهرستان علی آباد کتول,اخبار شهرستان رامیان,اخبار شهرستان آزادشهر,اخبار شهرستان گمیشان,اخبار شهرستان کلاله,اخبار شهرستان گالیکش,اخبار شهرستان مینودشت,اخبار شهرستان مراوه تپه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 322505
کلمات کلیدی
adminadmin روابط عمومی

adminadmin روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه