بازدید و نظارت بر تمامی کشتارگاه های دام استان انجام می شود
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گلستان، دکتر عبدالوند معاون سلامت ضمن بازدید از کشتارگاه دام گفت: مسئولین فنی- بهداشتی و دستیاران دامپزشکی از ابتدا تا انتهای فعالیت کشتار در محل کار خود حضور داشته و کلیه مراحل اعم از بازرسی قبل، حین و پس از کشتار را نظارت می نمایند. همزمان کارشناسان بخش دولتی نیز بازدیدهای عالیه مستمر از کشتارگاههای دام استان داشته و تامین گوشت قرمز با کیفیت و عاری از هرگونه آلودگی، تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی از اولویتهای دامپزشکی استان می باشد.ایشان اظهار داشت: گوشت قرمز استحصالی از کشتارگاه دارای لیبل و و ممهور به مهر دامپزشکی بوده و تحت نظارتهای سختگیرانه اکیپهای بهداشتی دامپزشکی تولید و پس از نگهداری حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه، در واحدهای عرضه مجاز سراسر استان توزیع می گردد. دکتر عبدالوند گفت: همشهریان محترم گوشت مورد نیاز خود را از واحدهای قصابی و پروتیینی تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و از خرید هرگونه گوشت بدون هویت و بدور از نظارتهای دامپزشکی که ممکن است در غالب کشتارهای غیر مجاز و یا از طریق شبکه های اجتماعی تبلیغ می شوند به جد پرهیز نمایند. خاطر نشان می گردد استان گلستان دارای حدودا ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار راس دام سبک و ۱۴۰ هزار راس دام سنگین و همچنین ورود ۵۰۰ هزار راس دام سبک کوچروی استانهای خراسان شمالی، رضوی و سمنان بوده که در تمام مدت سال تحت نظارت دامپزشکی استان خدمات پیشگیرانه و واکسیناسیون دریافت نموده و دام پرواریِ مازاد در ۹ کشتارگاه صنعتی و غیر صنعتی استان تحت نظارتهای دامپزشکی استان کشتار و روانه بازار می گردد.
نظر دهید