طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان
این جلسه به منظور تشدید اقدامات نظارتی و با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گلستان، جلسه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به منظور تشدید اقدامات نظارتی و با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ با حضور مدیر کل ،معاون سلامت و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه ،رئیس اداره نظارت و برخی مدیران ستادی اداره کل دامپزشکی استان گلستان برگزارشد.
در این جلسه عنوان شد طرح تشدید نظارت بهداشتی از نوزدهم اسفندماه از سوی اداره کل دامپزشکی استان گلستان به اجرا در خواهد آمد و تا بیست و یکم فروردین ماه پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
در این طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستورانها، هتلها، چلوکبابیها و سایر اماکن استان که از فرآوردههای خام دامی برای طبخ غذا استفاده میشود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا در خواهد آمد.
به این منظور تعداد ۱۵ اکیپ ثابت و ۴۶ اکیپ سیار کار بازرسی بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، بستهبندی، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در استان را انجام خواهند داد.
از اهداف اصلی این طرح، ارتقاء سطح بهداشت و ایجاد امنیت غذایی شهروندان را می توان اشاره نمود. سامانه اطلاعرسانی و پاسخگویی دامپزشکی ۱۵۱۲ در تمامی شهرستانهای استان گلستان آماده رسیدگی به گزارشهای مربوطه در حوزه دامپزشکی خواهد بود.
به شهروندان و هم استانهای عزیز نیز توصیه اکید می گردد فرآودههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه نمایند.
نظر دهید