با حضور مسئولین فنی - بهداشتی کشتارگاه های طیور استان
دوره ملی «اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیور» در اداره کل دامپزشکی استان گلستان برگزار شد
دوره ملی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور برای کارشناسان بخش دولتی و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه ها ی طیور استان بصورت وبینار روز پنج شنبه 1401/09/17 در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گلستان ، این دوره ملی با تدریس دکتر حسن اختیار زاده از مدرسین با سابقه سازمان دامپزشکی کشور و به منظور ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاه ها و نحوه صحیح بازرسی طیور قبل و بعد از کشتار بصورت وبیناری برگزار شد .
در حاشیه این دوره آموزشی دکتر سید محمد آقا میری ریاست محترم سازمان دامپزشکی کشور ضمن خدا قوت به مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های طیور ، این عزیران را نماینده دامپزشکی دانست و ضمن حمایت از آنان ، پایبندی و رعایت تمام و کمال از کلیه ضوابط بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه ها را از این عزیزان خواستار شد .
دکتر کاووسی مدیر کل دامپزشکی استان نیز با حضور در جمع مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های طیور استان از زحمات شبانه روزی آنان در راستای رسالت نظارت بر تضمین کیفیت گوشت استحصالی قدردانی کرد .
دکتر کاووسی همچنین افزود : پیگیری و اجرای ماده 19 از سوی سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی در خصوص احقاق حقوق مسئولین فنی در دستور کار قرار دارد .
لازم به ذکر است در دوره ملی قوق که بصورت ملی و به میزبانی سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد 35 نفر از مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های طیور به همراه دستیاران خود و همچنین کارشناسان بخش دولتی مرتبط با کشتارگاه ها ی طیور در سراسر استان شرکت داشتند .
نظر دهید