جلسه فصلی شورای فرهنگی کشتارگاه دام اینچه برون و نظارت بهداشتی و بازدید شرعی از روندکشتار برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان حجت الاسلام توحیدی راد به همراه دکتر ایزدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آق قلا ، مهندس قریشی مدیریت محترم ، ناظرین شرعی کشتارگاه و دکتر حسینی مسئول فنی و دامپزشکی کشتارگاه در راستای جلسه فصلی شورای فرهنگی کشتارگاه و نظارت بهداشتی و شرعی از روندکشتار و خط تولید کشتارگاه دام صنعتی اینچه برون شبانگاه سه شنبه 1402/3/30 برگزار گردید
در این جلسه حاج آقای توحیدی راد به مناسبت حلول ماه ذی الحجه و سالگرد ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا علیها السلام سخنانی را بیان کردن و ضمن تبریک این روز از لزوم ابراز علاقه خانواده ها نسبت به یکدیگر و استحکام بنیان خانواده سخن گفتن .
*ایشان درادامه با تشریح ورود دام به کشتارگاه تا نحوه ذبح شرعی و تهیه گوشت حلال برای سفره مردم اظهار داشتند؛ دامها پس از خریداری و رعایت مسائل بهداشتی بعد از نماز صبح کشتار میشوند.
*وی توضیح داد گوسفند با رعایت سه اصل رو به قبله بودن، ذکر نام خدا توسط ذابح و بریدن چهار رگ عمل ذبحش انجام میشود، ولی در گاو به دلیل نوع جثه و بعضا سختی عمل ذبح، دام پس از ورود به تله گاوی میزان مشخصی شوک به بدنش وارد میشود که پس از آن به وسیله دستگاههای موجود حیوان از پای آویزان شده و ذابح عمل ذبح شرعی را انجام میدهد
بدین ترتیب گوشت حلال با انجام عمل ذبح شرعی از کشتارگاهها وارد سفرههای مردم میشود
قابل ذکر است وی تاکید نمود در این بین نیز لاشههای حرام شده و غیرقابل عرضه به منظور معدوم شدن به کورههای لاشه سوز باید برده شوند
نظر دهید