• 1403/03/16 - 20:36
  • تعداد بازدید : 450
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید معاونت سلامت، رئیس اداره نظارت و رئیس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی گلستان از واحدهای عمل آوری و بسته بندی پای مرغ

به منظور نظارت عالیه بر عملکرد واحدهای عمل آوری و بسته بندی پای مرغ استان، توسط تیم کارشناسی دامپزشکی استان بازدید و توصیه های بهداشتی قرنطینه ای لازم بیان گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان به منظور نظارت عالیه بر عملکرد واحدهای عمل آوری و بسته بندی پای و پنجه مرغ استان، تیم کارشناسی دامپزشکی استانکه با حضور دکتر عبدالوند معاونت سلامت، دکتر سالار رئیس اداره نظارت و مهندس میرافضلی رئیس اداره قرنطینه از واحد عمل آوری و بسته بندی پای مرغ شرکت تکتا پروتئین بازدید و توصیه های بهداشتی قرنطینه ای لازم بیان گردید. 

دکتر عبدالوند گفت: با توجه به این مهم که تولید محصول با کیفیت و عاری از هر گونه آلودگی در واحد در اولویت موضوعات نظارتی دامپزشکی استان بوده و از طرفی صادرات محصول پای مرغ به کشورهای مختلف صورت می پذیرد، لزوم رعایت صد در صدی کلیه موارد بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی ضروری بوده و این مهم از سوی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان پیگیری و رصد می گردد.

لازم به ذکر است که تعداد ۸ واحد عمل آوری و بسته بندی پای و پنجه مرغ مستقل و وابسته در استان فعال و محصولات آنها تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی به سایر استان‌ها ارسال و همچنین به کشورهای مختلف صادر می گردد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اصلی,همایش,اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان گرگان,اخبار شهرستان گنبد کاووس,اخبار شهرستان ترکمن,اخبار شهرستان بندرگز,اخبار شهرستان کردکوی,اخبار شهرستان آق قلا,اخبار شهرستان علی آباد کتول,اخبار شهرستان رامیان,اخبار شهرستان آزادشهر,اخبار شهرستان گمیشان,اخبار شهرستان کلاله,اخبار شهرستان گالیکش,اخبار شهرستان مینودشت,اخبار شهرستان مراوه تپه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 320568
کلمات کلیدی
adminadmin روابط عمومی

adminadmin روابط عمومی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه