بازدید از کشتارگاه و برگزاری جلسه شورای فرهنگی فصلی در کشتارگاه صنعتی طیور گلند
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان؛ روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۲/۳۰ مدیر کل دامپزشکی استان آقای دکتر کاووسی با همراهی مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه دامپزشکی استان حجت الاسلام توحیدی راد و آقای دکتر تکه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامیان از کشتارگاه صنعتی طیور گلند بازدید کرده و همزمان جلسه شورای فرهنگی برگزار گردید.
در این جلسه نیز مدیران داخلی و تیم دامپزشکی و تیم نظارت شرعی حضور داشتند.
دکتر کاووسی ضمن عرض خدا قوت و تبریک دهه کرامت از شنیدن خبر تلخ سقوط بالگرد ریاست محترم جمهوری و هیئت همراه ابراز نگرانی کرده و برای ایشان دعای سلامتی کردند.
وی اصل و اساس کار اداره دامپزشکی سلامت و تندرستی جامعه با مصرف کردن محصولات حلال و سالم و با کیفیت عنوان کرد، و افزود؛ سرعت خط کشتار باید بر اساس مجوزی باشد که توسط کارشناسان و مسئولین در نظر گرفته شده است.زیرا سازه و ساختار کشتارگاه بر اساس آن مجوز تنظیم شده است.
همچنین یادآور شد: در مسیر تولید مقرراتی قانونی و منطقی نیز وجود دارد.از جمله آنها توانایی و استقامت نیروی انسانی می باشد.به همین خاطر کشتارگاهی که بیشتر از ظرفیت تولید کند قطعا توانایی نیروی آن نزولی خواهد بود و نتیجه آن تولید محصولاتی کم کیفیت و چه بسا بی کیفیت خواهد بود.
ایشان خبر از آمار بسیار بالا و خوب جوجه ریزی داده و گفتند تولیدکنندگان نگران کمبود مرغ نباشند و فعالیت خود را ادامه دهند.
دکتر کاووسی برای هر انسانی دو وظیفه اساسی بیان کردند :
۱_ وظیفه حرفه ای : که همان مسولیت شغلی و حرفه ای است که هر کسی به آن مشغول است که می بایست در چهارچوب قانون و احکام اسلامی انجام وظیفه کند.
۲_ وظیفه اجتماعی : نوعی وظیفه معنوی و نوع دوستی می باشد که بشر دوستانه و انسانی است که شامل همه انسانها می باشد و کسی نمیتواند از خودش سلب کند.
در ادامه حجت الاسلام توحیدی راد ابتدای سخن را با دعای خیر و سلامتی برای ریاست محترم جمهوری و هیئت همراه آغاز کرده و مطالبی را در خصوص دولت انقلابی و مردمی بیان فرمودند.
ایشان خاطر نشان شدند: هر جامعه انسانی و مردمی نیاز به یک فرهنگ و اداب و منشی برای ادامه بقای خود دارد و لزوم فرهنگ باید در مجتمع های تولیدی نیز باشد که به واسطه جلسات شورای فرهنگی حاصل خواهد شد.
ایشان خطاب به تولید کنندگان گفتند: تولید کننده باید با تولید با کیفیت و سالم و حلال خوش نام باشد تا همیشه در عرصه تولید ماندگار و رو به پیشرفت باشد.
حجت الاسلام توحیدی راد از ناظرین شرعی و بهداشتی خواستند تا با همکاری و همدلی یکدیگر برای تامین امنیت غذای حلال و بهداشتی قدم برداشته و تمام تلاش خود را بکار بگیرند.
در پایان از کلیه خطوط کشتارگاه و سردخانه ها بازدید میدانی بعمل آمد.
نظر دهید