آغاز عرضه گوشت مرغ رتبهبندی شده در گلستان
مدیرکل دامپزشکی گلستان: طرح بهبود کیفیت گوشت مرغ در کشتارگاههای استان گلستان کلید خورد
غلامرضا محرابی اظهار کرد: با اجرای طرح بهبود کیفیت گوشت مرغ، از این پس تمامی طیور بر اساس سه رتبه A+، A و B در فروشگاهها عرضه میشود.
وی بیان کرد: دستگاههای استفاده شده در کشتارگاه، آبگیری مرغ، رعایت مسائل بهداشتی و... از جمله شاخصههای تعیین درجه کشتارگاه و کیفیت مرغ است.
مدیرکل دامپزشکی گلستان با اشاره به اینکه این طرح برای نخستین بار اجرایی شده است، افزود: از مجموع ۲۲۰ کشتارگاه کشور، ۵ کشتارگاه مرغ را باکیفیت A+ و ۳۳ کشتارگاه باکیفیت A و مابقی مرغ را باکیفیت B عرضه میکنند.
محرابی افزود: در استان گلستان ۱۲ کشتارگاه فعال داریم که ۷ کشتارگاه، گوشت مرغ را با کیفیت A عرضه میکنند.
وی با اشاره به اینکه رتبهبندی کیفیت در قیمت تأثیرگذار است، تصریح کرد: سالانه ۲۳۰ هزار تن گوشت مرغ در گلستان تولید میشود.
مدیرکل دامپزشکی گلستان خاطرنشان کرد: هدف اصلی از اجرای این طرح افزایش کیفیت در عرضه گوشت مرغ از طریق ایجاد رقابت میان کشتارگاهها است.