مدیر کل دامپزشکی استان گلستان :
با توجه به حضور دائمی مسئول فنی دامپزشکی در کارخانجات سوسیس و کالباس تمامی محصولات ورودی به این واحد های تولیدی تحت نظارت کامل می باشد
دکتر کاووسی در حاشیه بازدید از کارخانه سوسیس و کالباس در شهرستان مینودشت گفت : در راستای حساسیت ویژه ای که در جامعه بر این نوع محصولات وجود دارد یک نفر مسئول فنی تمام وقت به عنوان نماینده دامپزشکی در کارخانه سوسیس و کالباس حضور داشته و بر روند بهداشتی ورود مواد خام دامی بر کارخانه و نحوه نگهداری و مصرف آن و نیز حذف ضایعات آن نظارت دارد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گلستان ، دکتر کاووسی روز شنبه 1401/08/21 در بازدید از کارخانه سوسیس و کالباس نسیم لذیذ واقع در شهرستان مینودشت ، ضمن ارزیابی مثبت از روند نظارت بر محصولات خام ورودی به
این واحد تولیدی گفت : حضور مسئولان فنی به عنوان ناظران مستقر در صنایع و شرکتها و رصد کیفیت محصولات وارد بازار شده ازجمله مواردی است که کارخانههای مواد غذایی ملزم به رعایت آن هستند.
وی افزود: در زمینه کارخانجات تولید سوسیس و کالباس، سازمان دامپزشکی مسئول نظارت بر مواد پروتئینی خام است و سازمان غذا و دارو به مباحث تولید نظارت دارد .
کاووسی در پایان افزود : همواره در کنار کارهای نظارتی ، حامی اصلی واحد های تولیدی نیز خواهیم بود .
لازم به ذکر است کارخانه سوسیس و کالباس نسیم لذیذ واقع در شهرک صنعتی مینودشت با میانگین تولید بیش از 300 تن در ماه برای 50 نفر نیز بصورت مستقیم ایجاد اشتغال کرده است
نظر دهید