• 1401/08/22 - 09:36
  • تعداد بازدید : 1324
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان گلستان :

با توجه به حضور دائمی مسئول فنی دامپزشکی در کارخانجات سوسیس و کالباس تمامی محصولات ورودی به این واحد های تولیدی تحت نظارت کامل می باشد

دکتر کاووسی در حاشیه بازدید از کارخانه سوسیس و کالباس در شهرستان مینودشت گفت : در راستای حساسیت ویژه ای که در جامعه بر این نوع محصولات وجود دارد یک نفر مسئول فنی تمام وقت به عنوان نماینده دامپزشکی در کارخانه سوسیس و کالباس حضور داشته و بر روند بهداشتی ورود مواد خام دامی بر کارخانه و نحوه نگهداری و مصرف آن و نیز حذف ضایعات آن نظارت دارد .

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گلستان ، دکتر کاووسی روز شنبه 1401/08/21  در بازدید از کارخانه سوسیس و کالباس نسیم لذیذ واقع در شهرستان مینودشت  ، ضمن ارزیابی مثبت از روند نظارت بر محصولات خام  ورودی به


این واحد تولیدی گفت : حضور مسئولان فنی به عنوان ناظران مستقر در صنایع و شرکت‌ها و رصد کیفیت محصولات وارد بازار شده ازجمله مواردی است که کارخانه‌های مواد غذایی ملزم به رعایت آن هستند.

 

 

 وی افزود: در زمینه کارخانجات تولید سوسیس و کالباس، سازمان دامپزشکی مسئول نظارت بر مواد پروتئینی خام است و سازمان غذا و دارو به مباحث تولید نظارت دارد .

 

کاووسی در پایان افزود : همواره در کنار کارهای نظارتی ، حامی اصلی واحد های تولیدی  نیز خواهیم بود .

 

لازم به ذکر است کارخانه سوسیس و کالباس  نسیم لذیذ واقع در شهرک صنعتی مینودشت با  میانگین  تولید بیش از 300 تن در ماه برای 50 نفر نیز  بصورت مستقیم ایجاد اشتغال کرده است

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اصلی,همایش,اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان گرگان,اخبار شهرستان گنبد کاووس,اخبار شهرستان ترکمن,اخبار شهرستان بندرگز,اخبار شهرستان کردکوی,اخبار شهرستان آق قلا,اخبار شهرستان علی آباد کتول,اخبار شهرستان رامیان,اخبار شهرستان آزادشهر,اخبار شهرستان گمیشان,اخبار شهرستان کلاله,اخبار شهرستان گالیکش,اخبار شهرستان مینودشت,اخبار شهرستان مراوه تپه,اخبار اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 293341
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال گلستان

admin ادمین پورتال گلستان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه