اجرای عملیات پایش و مراقبت از بیماریهای سل و بروسلوز در سطح واحدهای دامداری شهرستان رامیان
به گزارش روابط عمومی شهرستان رامیان با هدف حفظ سلامت و بهداشت مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی، عملیات توبرکولیناسیون به منظور ردیابی دامهای سلی و نیز عملیات خونگیری به منظور شناسایی دامهای بروسلوزی در واحد دامداریهای پاک براساس برنامه های اجرای دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی توسط اکیپ بیماری یاب شهرستان هر ۶ ماه یکبار انجام میگردد
دامداران بایستی با واکسیناسیون به موقع دام ها، همچنین با همکاری با اکیپهای بیماری یاب دامپزشکی به منظور شناسایی و حذف دام های مبتلا، ضدعفونی کردن مرتب جایگاه دام و کنترل جوندگان در محیط دامداری از بروز این دو بیماری جلوگیری کنند لازم به ذکر است با توجه به اینکه بیماری سل و بروسلوز از مهمترین بیماری های مشترک بین انسان و دام محسوب می شود، توصیه می شود که افراد از مصرف محصولات لبنی غیر پاستوریزه و گوشت خام فاقد تاییدیه دامپزشکی اجتناب نمایند شایان ذکر است شهرستان رامیان داری 3 واحد دامداری صنعتی و 3 واحد دامداری نیمه صنعتی میباشد
نظر دهید