استمرار بازدید و نظارت بر تمامی کشتارگاه های دام استان گلستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گلستان، دکتر عبدالوند معاون سلامت به همراه تیم کارشناسی دفتر نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان ضمن بازدید از کشتارگاه دام گفت: مسئولین فنی- بهداشتی و دستیاران دامپزشکی از ابتدا تا انتهای فعالیت کشتار در محل کار خود حضور داشته و کلیه مراحل اعم از بازرسی قبل، حین و پس از کشتار را نظارت می نمایند. همزمان کارشناسان بخش دولتی نیز بازدیدهای عالیه مستمر از کشتارگاههای دام استان داشته و تامین گوشت قرمز با کیفیت و عاری از هرگونه آلودگی، تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی از اولویتهای دامپزشکی استان می باشد.ایشان اظهار داشت: گوشت قرمز استحصالی از کشتارگاه دارای لیبل و و ممهور به مهر دامپزشکی بوده و تحت نظارتهای سختگیرانه اکیپهای بهداشتی دامپزشکی تولید و پس از نگهداری حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه، در واحدهای عرضه مجاز سراسر استان توزیع می گردد. دکتر عبدالوند گفت: همشهریان محترم گوشت مورد نیاز خود را از واحدهای قصابی و پروتیینی تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و از خرید هرگونه گوشت بدون هویت و بدور از نظارتهای دامپزشکی که ممکن است در غالب کشتارهای غیر مجاز و یا از طریق شبکه های اجتماعی تبلیغ می شوند به جد پرهیز نمایند.
نظر دهید