بازدید معاونت سلامت، رئیس اداره نظارت و رئیس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی گلستان از واحدهای عمل آوری و بسته بندی پای مرغ
به منظور نظارت عالیه بر عملکرد واحدهای عمل آوری و بسته بندی پای مرغ استان، توسط تیم کارشناسی دامپزشکی استان بازدید و توصیه های بهداشتی قرنطینه ای لازم بیان گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان به منظور نظارت عالیه بر عملکرد واحدهای عمل آوری و بسته بندی پای و پنجه مرغ استان، تیم کارشناسی دامپزشکی استانکه با حضور دکتر عبدالوند معاونت سلامت، دکتر سالار رئیس اداره نظارت و مهندس میرافضلی رئیس اداره قرنطینه از واحد عمل آوری و بسته بندی پای مرغ شرکت تکتا پروتئین بازدید و توصیه های بهداشتی قرنطینه ای لازم بیان گردید.
دکتر عبدالوند گفت: با توجه به این مهم که تولید محصول با کیفیت و عاری از هر گونه آلودگی در واحد در اولویت موضوعات نظارتی دامپزشکی استان بوده و از طرفی صادرات محصول پای مرغ به کشورهای مختلف صورت می پذیرد، لزوم رعایت صد در صدی کلیه موارد بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی ضروری بوده و این مهم از سوی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان پیگیری و رصد می گردد.
لازم به ذکر است که تعداد ۸ واحد عمل آوری و بسته بندی پای و پنجه مرغ مستقل و وابسته در استان فعال و محصولات آنها تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی به سایر استانها ارسال و همچنین به کشورهای مختلف صادر می گردد.
نظر دهید