• 1398/07/16 - 10:00
  • تعداد بازدید : 729
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آغاز عرضه گوشت مرغ رتبه‌بندی شده در گلستان

مدیرکل دامپزشکی گلستان: طرح بهبود کیفیت گوشت مرغ در کشتارگاه‌های استان گلستان کلید خورد

غلامرضا محرابی اظهار کرد: با اجرای طرح بهبود کیفیت گوشت مرغ، از این ‌پس تمامی طیور بر اساس سه رتبه A+، A و B در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: دستگاه‌های استفاده شده در کشتارگاه، آبگیری مرغ، رعایت مسائل بهداشتی و... از جمله شاخصه‌های تعیین درجه کشتارگاه و کیفیت مرغ است.

مدیرکل دامپزشکی گلستان با اشاره به اینکه این طرح برای نخستین بار اجرایی شده است، افزود: از مجموع ۲۲۰ کشتارگاه کشور، ۵ کشتارگاه مرغ را باکیفیت A+ و ۳۳ کشتارگاه باکیفیت A و مابقی مرغ را باکیفیت B عرضه می‌کنند.

محرابی افزود: در استان گلستان ۱۲ کشتارگاه فعال داریم که ۷ کشتارگاه، گوشت مرغ را با کیفیت A‌ عرضه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه رتبه‌بندی کیفیت در قیمت تأثیرگذار است، تصریح کرد: سالانه ۲۳۰ هزار تن گوشت مرغ در گلستان تولید می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی گلستان خاطرنشان کرد: هدف اصلی از اجرای این طرح افزایش کیفیت در عرضه گوشت مرغ از طریق ایجاد رقابت میان کشتارگاه‌ها است.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 244554
کلمات کلیدی
لینک کوتاه