• 1398/04/26 - 12:29
  • تعداد بازدید : 878
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه دامپزشکی استان در پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو

معاون سلامت دامپزشکی استان گفت : شهروندان عزیز استان گوشت قرمز مورد نیاز خود را حتماً از مرکز مجاز و تحت نظر دامپزشکی خریدار ی نمایند .

دکتر محسن عبدالوند اظهار داشت :  همه ساله با شروع فصل گرما و شروع فعالیت کنه های ناقل شاهد موارد تک گیر بیماری در برخی مناطق کشور هستیم که توجه ویژه  به یکسری نکات در پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک ضروری است  اکیداً به مردم عزیز توصیه می کنیم گوشت قرمز خریداری شده خود  را ضمن تهیه از مراکز مجاز، حداقل به مدت 24 ساعت قبل از مصرف دریخچال نگهداری کنند ، دامداران، روستائیان به ویژه کودکانی که با دام سر و کار دارند از لمس و له کردن کنه های موجود روی بدن دام جدا خودداری کنند به هنگام قطعه کردن گوشت حتما از دستکش استفاده نمایند و از مصرف گوشت و جگر به صورت خام و نیمه پخته نیز پرهیز نمایند.

وی افزود : از آنجا که بیماری تب خونریز دهنده کریمه کنگو در دام هیچگونه علائم بالینی  ندارد وصرفاًدام  دچار تب چند روزه می گردد ،  بهترین راه پیشگیری از آن سم پاشی و مقابله با کنه عامل  انتقال بیماری و رعایت مسائل بهداشتی در جامعه انسانی است ،درهمین راستا و به منظور جلوگیری از انتقال این بیماری از دام به انسان تاکنون 450000 راس دام سبک و سنگین و قریب 900 هزار  متر مربع جایگاه دامی بصورت رایگان  از سوی اداره کل دامپزشکی استا ن سم پاشی شده است .

معاون سلامت دامپزشکی استان از مردم خواست ضمن رعایت و جدی گرفتن مسائل بهداشتی از خرید گوشت کشتار شده  فاقد مهر دامپزشکی و خارج از چرخه نظارتی  کشتارگاهی خودداری نموده و در صورت برخورد با هر گونه مورد تخلف مراتب را از طریق شماره تماس 1512 به اطلاع کارشناسان دامپزشکی استان برسانند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 134775
کلمات کلیدی
لینک کوتاه