ارتقاء سلامت عرضه مواد خام دامی در ایام نوروز
در سومین روز از نوروز ۱۴۰۲ گشت های مشترک تعزیرات حکومتی ، مرکز بهداشت و با محوریت دامپزشکی از مراکز عرضه مواد خام دامی و رستوران های گرگان اجرا شد.
هدف از اجرای این طرح ارتقاء سلامت مواد خام دامی قابل عرضه در مراکز عرضه و نظارت بهداشتی بر رستوران ها و مراکز تهیه غذا در شهر گرگان بوده و این طرح با قوت تا ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.شایان ذکر است ضبط و معدومسازی 130 کیلوگرم گوشت قرمز و سفید فاسد توسط اکیپ مشترک دامپزشکی تعزیرات و بهداشت طی بازدید مشترک ایام نوروز انجام شد.
️ دامپزشکی ، مشارکت بین بخشی ، تضمین سلامت و بهداشت مواد خام دامی
نظر دهید