پایش باقیمانده آنتی بیوتیکی گوشت مرغ کشتار شده در گلستان
مدیرکل دامپزشکی استان گلستان از اجرای طرح پایش باقیمانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ کشتار شده در استان گلستان خبرداد.
مدیر کل دامپزشکی استان اجرای این طرح را در راستای اجرای طرح تضمین کیفیت فرآوردهای خام دامی دانست و بیان کرد: با توجه به اهمیت استفاده از غذای سالم و بهداشتی و همچنین نبود باقی مانده ها و مواد دارویی مختلف در غذای مصرفی جامعه ، طرح ردیابی باقی مانده های دارویی به ویژه آنتی بیوتیک ها در گوشت مرغ تولیدی در کشتارگاههای استان گلستان انجام می شود.
وی اظهار داشت : طی این طرح از طیور کشتار شده در کلیه کشتارگاههای طیور استان به طور مستمر نمونه گیری شده و در آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان آزمایشات لازم بر روی آنها انجام می شود و در صورت برخورد با موارد تخلف ، مراتب مورد پیگیری و اقدام قانونی قرار خواهد گرفت.
مدیر کل دامپزشکی استان با تاکید بر تداوم اجرای طرح در مقاطع مختلف سال گفت: امید داریم با انجام این طرح، بیش از پیش، سلامت بهداشتی غذای مورد استفاده شهروندان محترم ت استان امین شده و وظیفه نظارتی و بهداشتی دامپزشکی در باره تامین سلامت دام و فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره غذا بیشتر از پیش برآورده شود در همین راستا انتظار از مرغداران اینست که توصیههای دامپزشکی را مبنی بر رعایت دوره پرهیز دارویی تا قبل از کشتار مزرعه که موجب آسیب های فراوانی از جمله افزایش مقاومتهای دارویی، اثرات نامطلوب بر فلور میکروبی بدن و غیره می گردد را در جامعه شاهد نباشیم.
وی در پایان از تمامی هم استانیها و مصرف کنندگان محترم در سراسر استان خواست در خصوص مشکلات ناشی از توزیع غیربهداشتی انواع فرآوردههای خام دامی اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی و میگو و غیره مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 یا شماره پیامک 10001512به اطلاع این اداره کل برسانند.
نظر دهید