• 1397/03/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 120
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شهروندان گوشت خود را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند

مدیر کل دامپزشکی استان گلستان گفت:شهروندان میتوانند بدون هیچ نگرانی از فروشگاه ها و قصابی های مجاز استان گوشت مورد نیازخود راتهیه و مصرف کنند.



دکترمحمود رضا وفایی گفت: با توجه به گزارش بروز بیماری کریمه کنگو در چند نقطه ازکشور و احتمال سرایت بیماری از طریق تماس مستقیم با دام زنده و لمس گوشت آلوده توصیه میشود شهروندان حتما در زمان خرید گوشت قرمز از سلامت گوشت خود اطمینان داشته باشند وبه ویژه به خانم های خانه دار توصیه میگردد هنگام تمیز کردن و یا قطعه فطعه کردن گوشت حتماً از دستکش استفاده کرده و در پایان کار دست ها را با آب و صابون شستشو دهند.



مدیر کل دامپزشکی استان اعلام کرد در حال حاضر کشتارگاه های دام استان دارای پیش سرد کن هستند و دام پس از ذبح به مدت 24 ساعت تحت نظارت ناظرین بهداشتی در سردخانه کشتارگاه حفظ میگردد که عامل مهمی در کنترل بیماری تب کریمه کنگو می باشد لذا ضرورت دارد شهروندان  ضمن تهیه گوشت از قصابی های مجازدقت نمایند که لاشه ها دارای برچسب و مهر دامپزشکی باشد.



وفایی خاطر نشان کرد : برای جلوگیری از کشتار غیر بهداشتی توسط برخی افراد سودجو که یکی از مهم ترین راههای انتقال بیماری تب کریمه کنگو است باید تمام دستگاه های ذیربط و همچنین شهروندان همت داشته باشند و برای بهبود وضعیت بهداشتی جامعه به همکاران ما  کمک نمایند.شهروندان میتوانند مواردی از قبیل محل های توزیع و یا کشتار غیر بهداشتی دام را به شبکه های دامپزشکی و یا تلفن 1512 اطلاع رسانی کنند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 63071
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه