• 1397/09/11 - 09:56
  • تعداد بازدید : 240
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معدوم سازی بیش از 2 تن فرآورده های خام دامی در گلستان

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان از معدوم سازی بیش از 2هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی در استان طی آبان ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان گلستان دکتر محمد علی سالار ، رئیس ادا ره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بیان کرد: از ابتدای سال جاری به صورت مستمر از مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی بازرسی های فنی و بهداشتی انجام شده است.

وی اظهار داشت: طی بیش از 3هزار مورد بازدید صورت گرفته از  واحدهای عرضه فرآورده خام دامی طی آبا ماه سال جاری، 2 هزار و 400 کیلوگرم  انواع فرآورده خام دامی ضبط و معدم سازی شده است.

 سالار نظارت بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی را یکی از وظایف اساسی دامپزشکی عنوان و تصریح کرد: کارشناسان دامپزشکی همواره به طور مستمر بر نحوه فعالیت این واحدها نظارت می کنند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان اذعان داشت: کارشناسان دامپزشکی ضمن بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی، نکات بهداشتی در زمینه تهیه و نگهداری گوشت قرمز،گوشت سفید و غیره را به متصدیان مراکز صنفی متذکر می­ شوند و در صورت مشاهده موارد تخلف، برخورد قانونی و لازم را با واحد صنفی می شود.

این مقام مسئول در ادامه افزود: طی این مدت 23 واحد صنفی به دلیل تخلف بهداشتی و عرضه مواد خارج از شرایط لازم به مراجع قضایی معرفی شده اند.

وی افزود :تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از بیماری ها است و شهروندان باید فرآورده های مورد نیاز خود را از مرکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تأمین کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف بهداشتی سریعاً از طریق شماره تماس 1512 مراتب را به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 2918
کلمات کلیدی
لینک کوتاه